Tudatos Fiatalok Akadémia

Csatlakozz te is a Tudatos Fiatalok Akadémia mentorprogramhoz 2020-ban, ahol megtanulhatod, hogyan építs fenntartható vállalkozást abból, amit igazán szeretsz csinálni!

ÉBREDJ FEL, ÉS KEZdD EL MEGTEREMTENI AZT AZ ÉLETET, AMIBEN HARMONIKUSAN TUDSZ KAPCSOLÓDNI ÉS ÉPÍTKEZNI

Merj tenni a céljaidért!

Hiszem, hogy benned is ott van az a szikra, ami szükséges ahhoz, hogy valami olyat teremts, ami egy szebb és boldogabb hellyé változtatja világunkat.

Te is tudod, hogy többre vagy képes.

Hozd ki magadból a maximumot! Amellett, hogy fix segítséget kapsz tőlem, egy támogató közösségnek is a része leszel, ahol az összes résztvevő közösen dolgozik vállalkozásuk kivirágoztatásán. A képzés segítségével elsajátítod, hogyan alakíts ki olyan magas szintű kapcsolódást jelenlegi és leendő követőtáboroddal, amivel tisztán tudod megfogalmazni és képviselni saját ügyed és célod.

HATÁROZD MEG A VÍZIÓD ÉS TEDD LE VÁLLALKOZÁSOD ALAPKÖVEIT MINDÖSSZE

90 NAP ALATT

1. Egy olyan egyedi, holisztikus szemlélet alapján működő rendszerbe érkezel, ami garantáltan előhívja a benned szunnyadó vállalkozót. Egyben felébreszti tudatod, és egy új szemléletmódot is mutat. 2. A program felépítése nem csak logikus, de egyszerre intuitív elemeket is tartalmaz, így a résztvevők egy integrált szemléletet kapnak arról, hogyan is érdemes szemlélniük magukat, a projektjüket, a közösséget és ezek viszonyát egymáshoz. 3. Kapcsolódj a belső hangoddal, szerezd meg a kellő motivációt, növeld az önbizalmad és inspirálj másokat! Keretezd át gondolataid és napi cselekedeteidet, hogy téged szolgáljanak az utadon!

BELEVÁGNI EGY VÁLLALKOZÁSBA NEM EGYSZERŰ FELADAT. JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE, HOGY AZ ÁTLAGNÁL GYORSABBAN ÉS HATÉKONYABBAN HALADHASS CÉLOD FELÉ!

Ez a program elindít, hogy eljuss az önmegvalósítás egy olyan szintjére, amire mindig is vágytál, ezzel együtt lehetőséget ad, hogy felfedezd és kivirágoztasd önmagad.

Mit érdemes tudni rólam?

Több száz önismereti és önfejlesztő rendezvény, előadás, tréning, workshop szervezését és megtartását követően 5 év közösség-szervezéssel és egy 10.000+ fős online offline közösséggel a hátam mögött fejlesztettem ki ezt a programot. 12 éve foglalkozom aktívan az önismeret és a személyiségfejlődés témájával, ami olyan utakra vitt engem, mint:
  • Hátizsákkal stoppoltam körbe Európát
  • A Vodafone You reklám arca lettem
  • Rendszeres TV szereplésekre kértek fel
  • TEDx előadást tartottam a témában 2019-ben.
Mentorként azt szeretném megmutatni, hogy hogyan tudsz még ennél is nagyobb eredményeket elérni, akár már a 3 hónapos képzés alatt.

Mi vár rád a 12 hét alatt?

01

Egésznapos tréningek

Minden hónapban egy egész napot töltünk együtt, ahol gyakorlatias módon adom át a kurzus anyagát.

A csapat tagjai proaktív módon vesznek részt ezeken az alkalmakon, annak érdekében, hogy a leggyakorlatisabban sajátíthassák el a tananyagot.

02

Egyéni coaching ülések

Havonta több alkalommal személyre szabott konzultációkon vehetsz részt. Itt csak a te adott szituációddal foglalkozunk. Feltárjuk a lehetséges elakadások okait, és megnézzük, hogyan tudnál a legkiteljesedettebb önmagad lenni. Így biztosítva a legnagyobb hatékonyságot a célmegvalósításban.

03

Csoportos videóhívások

A heti videóhívásokon az egész csapat együtt beszéli meg, hogy ki hogyan haladt az aktuális célkitűzéseivel. Ezeken az alkalmakon lehetőségünk van közösen ötletelni a nehezebb kihívásokon és megosztani egymással a heti sikereket.

04

Exkluzív Facebook csoport

A résztvevők számára létrehozott privát facebook csoport az elsőszámú kommunikációs csatornánk. Itt folyamatosan kérdezhetsz, kikérheted a többiek véleményét és megoszthatod a kérdéseidet, észrevételeket, sikereket.

05

Oktató videók

A kurzus anyagának egy részét videókon keresztül sajátíthatod el. Így még több tudást és ismeretet kapsz, amit a saját tempódban dolgozhatsz fel. Ezek a videók témaindítóként is szolgálnak, amiket a facebook csoportban és a heti videóhívások alkalmával átbeszélhetünk.

ISMERD MEG A korábbi CSOPORTok TAGJAIT

Kalla Lili

Kalla Lili

Gábort évek óta követtem, mindig gondoltam, hogy felkeresem „majd egyszer”, hiszen amit csinál, azt csak követni lehet. Egy forró nyári napon küldött egy üzenetet nekem: „Lili, ennyi zöld tartalommal már közösséget lehet csinálni. Vágj bele!”

 

Aztán a hitetlenkedésem sem szegte kedvét, hogy rávilágítson, hogy több van bennem egy mókuskerékben robotoló vezetőnél. 🤔

 

A tartalmat tettek követték, részt vettem a Tudatos Fiatalok Akadémia 4 programban és felépítettem azt, amit ő már fél éve látott bennem. Így alakult meg a Zöldebb bolygó online közösség 🌍

 

Segített, támogatott, utat mutatott, engedett elesni, mellettem volt és nincs elég karakter, hogy megköszönhessem neki, hogy felébresztett egy demagóg álomból. 🗣

 

Köszönöm Gábor Tóth, hogy küldtél egy üzenetet. Remélem, hogy még sok-sok embert sikerül felébresztened. 😴

Szekeres Csaba

Szekeres Csaba

Gábort lassan 5 éve ismerem.

Hihetetlen alázattal és céltudattal építi az életét, s ehhez egy rendkívül jó szervező készséggel rendelkezik: össze tudja kötni a megfelelő embereket.

Az általa szervezett akadémián is részt vettem, ahol rengeteget fejlődtem.

Gábor értéket teremt. Mindennap.

Gál Zsófi

Gál Zsófi

Én sok embertől hallottam már azt a mondatot amikor az életében létrejött változásokról beszél, hogy: ez meg meg ez volt…. ‘aztán jött Gábor’ 🙂 – ebben én sem vagyok kivétel.

Ő volt az aki ráébresztett hogy csakis én állok a magam útjában. Minden lehetséges csak csinálni kell és kitartani!

Pleszkán Tibor

Pleszkán Tibor

Gabrit én nagyon szeretem. Megtisztelő számomra és hálás is vagyok egyben hogy ismerhetem őt.

Ezekkel a szavakkal tudnám őt legjobban fémjelezni: tűz, értelem, kíváncsiság, szabadság, játékosság, szeretet.

Szerintem nagyon sok ember nevében írhatom, hogy nagyon jó példával áll elő és igazán ispiráló személyiség.

Mestim ezúton is szeretnék neked minden jót kívánni, hogy végig tudd járni az utadat😘

Gangel Gergely

Gangel Gergely

Az elmúlt néhány év alatt Gábor nem csak nagyon jó baráttá hanem egyfajta mentorrá is vált számomra, aki rengeteg módon és helyzetben tud támogatni és inspirálni, akár szavak nélkül is.

Három dolog ami elsőre eszembejut ha rá gondolok: bátorság, őszinteség és végtelen hit!

Festő Fédra

Festő Fédra

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Tudatos Fiatalok Akadémia része lehettem, mert olyan folyamatokat indított el bennem, amikről nem is hittem volna, hogy én képes vagyok megvalósítani.

A program során az akaratból cselekvés lett, amiért nagyon hálás vagyok. Így született meg a Hangulat-Festés workshopom. Ezen keresztül szeretném átadni az embereknek azt a fejlődést, amin én is keresztül mentem.

EGY KÖZÖSSÉG AMI HOZZÁSEGÍT, HOGY ELÉRD CÉLJAIDAT ÉS JÖVEDELMEZŐ VÁLLALKOZÁST ÉPÍTHESS ABBAN A TÉMÁBAN, AMI A LEGINKÁBB ÉRDEKEL.

Megtanulod megszólítani és bevonni a témád iránt érdeklődő embereket, ezzel képes leszel egy összetartó vásárlói közösség felépítésére.

Megismered az általam kialakított rendszert, ami garantáltan hozzásegít ahhoz, hogy abból élhess meg, ami igazán inspirál, hogy zenben élhesd meg minden napodat.

Légy részese ennek az innovatív közösségnek, ahol támogatással, gyakorlati úton tudod megvalósítani álmaidat!

GYORSÍTÓSÁV ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ, AHOL OLYAN TÉMÁKAT FESZEGETÜNK, MINT…

Közösség építés mesterfokon

z

Kommunikáció

Tudatos közösségi média használat

Meditáció

Vállalkozás építési ismeretek

Kapcsolatépítési stratégiák

Intuíció fejlesztése

Kapcsolódás

A flow állapot elérése

Közösség építés mesterfokon

z

Kommunikáció

Tudatos közösségi média használat

Meditáció

Vállalkozás építési ismeretek

Kapcsolatépítési stratégiák

Intuíció fejlesztése

Kapcsolódás

A flow állapot elérése

MIKOR VALÓ NEKED A PROGRAM?

Ha tudatosan szeretnéd alakítani az életed minden aspektusa felett az irányítást.

Szeretnél anyagilag függetlenné válni, egészségesen élni, hasonló gondolkodású emberekkel körbevenni magadat és így élni a mindennapjaidat? A képzés neked is segít, abban, hogy egy dinamikusabb egyensúlyban levő életet alakíthass ki, ahol a döntéseid sokkal inkább a te kezedben vannak.

Ha még nem vállalkozol, de ott van a fejedben ez az ötlet, ami egyszerűen nem hagy nyugodni.

Ezen a képzésen segítünk előhozni azt az oldaladat, ami segít, hogy véghez vidd a célodat és kiépíts egy olyan vállalkozást a hobbid, szenvedélyed köré, ami miatt boldogságban töltheted mindennapjaidat.

Ha olyan szakmában, vállalkozásban dolgozol már most, amiben segíted az emberekt akik körbevesznek.

Ha a következő szintre szeretnél jutni a vállalkozásodban és/vagy több, jobb minőségű ügyfelet szeretnél, akkor mindenképpen jó döntés számodra csatlakozni az akadémiához.

RÓLAM MONDTÁK:

Gábort 3 éve ismertem meg egy Vodafone és TEDx által rendezett eseményen. Akkor segített nekem először, hogy gondolataimból és víziómból egy mások számára is befogadható szöveg és videó legyen. A pozitív tapasztalatom tovább folytatódott, amikor elmentem egy hétvégi önismereti workshopjára, majd fél évvel később már közös projektbe kezdtünk és egy igen produktív és virágzó barátság alakult ki beszélgetéseinkből. Sikereinket és kihívásainkat azóta is minden hónapban megvitatjuk, így senki sem tud többé elkallódni vagy motiválatlanná válni 👍😉

Vedres Tamás

Ügyvezető, Playsic Kft.

Gábor úttörő gondolataival inspirálja nemcsak közvetlen környezetét, hanem a sok ezer fejlődésre, változásra vágyó és tenni akaró fiatal szemléletmódját és cselekedeteit.

Teszi mindezt a maga őszinte, nyugodt és kellően bátor módján, egy nem csekély naivitással fűszerezve, mely nélkül mindez csak reménytelen próbálkozás lenne a valódi változás létrehozása helyett. Érdemes figyelni rá!

Borsos Bence

A MotiBooks Kiadó vezetője

Gábor Mester egy olyan haladó gondolkodású ember, akire nagyon érdemes figyelni. Tökéletesen ötvöződik Benne a jövő modernitása az ősi lelassulással, befelé figyeléssel. Azért pedig különösen szeretem, mert hiteles, hiszen az életmódja a tanítása.

Soltész Ian

Személyiségfejlesztő tréner

4 szó: Intelligencia, Innovativitás, Elszántság és Tettrekészség.
Ezek jutnak eszembe, ha Gábor barátomat kellene jellemezni.
Kivételes ember, akinek szívügye, hogy a dolgokat jobbá tegye, az emberek szemléletét pozitív irányba terelje és az, hogy másokat támogasson. Gondolkodásában az előremutató, paradigmadöntögető szemlélet konstruktív javaslatokkal és megléphető elképzelésekkel találkozik, így nem csak valami guruja a modernitásnak, hanem valódi közösséget építő, értékteremtő ember. Egyik szuper-képessége, hogy a sok jóga hatására bele tudja magát hajtogatni egy dobozba. 

Matyi Csongor

Pszichológus, a Psycraft.hu alapítója

JELENTKEZZ A TUDATOS FIATALOK AKADÉMIÁBA ÉS VÁLTOZTASD MEG AHOGYAN LÁTOD A VILÁGOT EGY ÉLETRE!